Kalender 2019


Voor het jaar 2019 heb ik een jaarkalender ontworpen op formaat A4 met ringband en transparant voorblad. Elke maand een andere afbeelding en ruimte om aantekeningen per dag te maken. De kalenders zijn in beperkte oplage gedrukt. Bent u geïnteresseerd en wilt u er één of meer bestellen? Stuur mij dan een mailtje met uw wens, naam en adresgegevens via het contactformulier. De kosten zijn € 10,--, exclusief verzendkosten. Betaling is achteraf via een factuur.
Klik op een afbeelding voor een vergroting!

 
  
    

    

    

    
  
Leveringsvoorwaarden:

Betaling achteraf per factuur bij bedragen onder € 50,--. Betaling vooraf bij bedragen boven € 50,--.
Verzending uiterlijk 3 dagen na ontvangst bestelling. Bij factuurbedragen boven de € 50,-- verzending na ontvangst betaling.
U heeft het recht de goederen binnen 14 dagen te retourneren, indien u niet tevreden bent. U dient de kaarten dan op uw kosten terug te sturen en zorgvuldig te verpakken, zodat ze in nieuwstaat en onbeschadigd bij mij aankomen. Daarna stort ik binnen 14 dagen uw geld terug, verminderd met de door mij gemaakte verzendkosten. 
Mocht er onverhoopt iets fout gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op, zodat ik voor een oplossing kan zorgen.
Real time web analytics, Heat map tracking